Työpaikat

Meillä viihdytään. Korkea työnteon motiivi on ammattilaisuutemme tae. Innostava työilmapiiri ja hyvät suhteet asiakkaisiimme luovat työarkeemme positiivisen vireen. Töissä saa olla kivaa.

Arvostamme työntekoa. Tykkäämme siitä ja se näkyy meistä.
Olemme haluttu ja pidetty työnantaja, joka pitää hyvää huolta kuljettajistaan. Olemme iloisia, että Kilon Osuus-Auton työasun pukee ylle alamme osaavimpia kuljettajia. Meidät ajaa tien päälle asiakkaittemme tyytyväisyys. Haluamme olla luottamuksen arvoinen kuljetuskumppani. Joka päivä. Jokaisella kuljetuskäynnillä. Asenne ratkaisee – ja tässä olemme hyviä.

Lue lisää, tutustu tarkemmin ja poimi hyödyllisiä oppeja elintarvikkeiden kuljetusmääräyksistä ja periaatteista osoitteessa www.kylmaketju.fi.

Haku päällä. Olemme sinusta kiinnostuneita.
Haemme jatkuvasti päteviä ja motivoituneita kuljettajia. Mikäli sinulla on vähintään BC-kortti ja haluat hypätä Kilon Osuus-Auton ratin taakse, ota rohkeasti meihin yhteyttä niin keskustellaan lisää. Tule ja vahvista joukkoamme.

Täytä rekrytointilomake, poikkea toimistollamme tai pirauta.

Rekrytointilomakkeeseen»

Kauden kuski valokeilassa

Voi Itä-Suomen metsälintupoloisia. Sillä on tunnettu tosiseikka, että itärajalla liihottelevat Lyrurus tetrix ja Tetrao urogallus -pesueet ovat äimän käkenä ja vetäytyvät parhaimpiin piiloihinsa aina silloin, kun haukankatseinen Mikko Hirvonen suuntaa mökkimaisemiinsa metsästämään – siinä leikissä näytetään teereille ja metsoille närhen munat!

Ja lukijalle tiedoksi, että nöyrän joensuulaisen ratinkääntäjän hattuun on kertynyt metsästysreissuilta sulkia roppakaupalla. Myös tien päällä Mikko on kuin rokkikukko. Eikä tosiaankaan mikään eilisen teeren poikanen – Hirvonen on painanut yövuoroa KOAssa pirteästi kuin peipponen jo kesästä 1997.

Tällä hetkellä arkiset ajoreitit kulkevat kaukana itärajan mökkiteistä, kun kyydissä kulkee tavaraa mm. Bulevardille, Hakunilaan ja Malmille. Itsenäisyys ja vastuu ovat KOAn kokenutta ja pitkäikäisempää kaartia edustavan Mikon mielestä työn parasta puolta. Myös leppoisa ja joustava ilmapiiri sekä kaikin puolin rento meininki tekevät työstä mukavaa.

Ja lopuksi todettakoon, että nuorempien kuljettajien on hyvä ottaa Mikon siipien suojassa oppia siitä, mitä tarkoitetaan ahkeruudella ja kuinka mallikkaassa kunnossa auto pidetään. Selvä pyy!
Tutustu aiempiin kuskeihin »