Jäämies! KOAn aivan ehdottomasti viileimmästä päästä oleva Joonas on ehta Iceman. Kylmäkyytejä kuskaava supliikki kellokoskelainen on erittäin pidetty kuski niin talon sisällä kuin kuljetusreviirillään Hankoniemellä ja tie 51:n kauniissa maisemissa.

Jo reilun kahden vuoden KOA-uran aikana Joonas on valloittanut leppoisalla olemuksellaan kyseisen alueen mainiot kauppiaat. Oli kello kuinka vähän tahansa, on yhdistelmäkuski Bergströmin kasvoilla hymy leveämpi kuin sillä kuuluisalla Hangon keksillä.

KOAssa Joonas arvostaa vimpan päälle olevaa kalustoa sekä joustavaa ja avointa työilmapiiriä. Joka kerta on mukava lähteä hommiin ja tien päälle. Sipoossa varttunut Joonas on aina ollut moottorilla liikkuvien vekottimien perään.

Projektiluonteiset autotuunailut ovatkin rakas juttu vapaa-ajan syövereissä sikäli mikäli perheen aurinkoiset lapset moisen sallivat. Ja kenties Joonas nähdään joskus jälleen enduroa tai motocrossia vääntämässä. Jos näet hyväntuulista yhdistelmäkuski Bergströmiä 51-tien huudeilla, eikun morjenstamaan vaan!