KOA RASKAS - B2B

Tämä laji on KOAn ydinosaamista! Tarvitset sitten viileää, pakkasta tai lämmintä, meidän laitteillamme se onnistuu. Koko kylmäkuljetuskalustomme on ATP-luokiteltua, tällä takaamme tarjoavamme vain parasta laatua. Lämpötilan tallennus kuuluu itsestäänselvyyksiin. Ammattikuljettajamme elävät ja hengittävät lämpötilahallinnan maailmaa. Pidämme yllä ammattitaitoa huolellisella perehdytyksellä ja valvonnalla. Jos tuotteesi vaatii tiettyä lämpötilaa kuljetuksen aikana, voitte huoletta luottaa sen meidän käsiimme!

Pitkä kokemuksemme kuljetusalalla on tuonut vuosien varrella suuren määrän kontakteja ja yhteistyökumppaneita. Meidät tunnetaan rehtinä toimijana ja reiluna kumppanina. Hyvä yhteistyö kaikkiin suuntiin on toimintamme kulmakivi.

Isoilla ja pienillä kuorma-autoilla kuljetamme suuremmat tavaraeräsi varmasti perille. Käytössämme on koko kirjo raskasta kalustoa pienestä kaupunkien keskustoissa näppärästä pyörivästä 12 tonnisesta aina 34 metriseen ja 68 tonniseen pitkään yhdistelmäajoneuvoon asti. Kalustoa on riittävästi, jotta pystymme vastaamaan mihin tahansa kappaletavaran kuljetustarpeeseen, lämpötilasta riippumatta.

TUTUSTU MUIHIN PALVELUIHIN

OTA YHTEYTTÄ

Toimitusjohtaja
Ari Savisalo

044 0822 528
etunimi.sukunimi@koa.fi

tilaa kuljetus

tai