Liverpoolin tunnuslaulu, Gerry and The Pacemakersin “You’ll Never Walk Alone” soi komeasti kuorma-auton nupissa ja Kurt-Håkan ”Kurre” Nyholm painaa vastustamattomasti eteenpäin. Liverpoolin intohimoisena fanina Kurre tietää, että myös kuljettaminen on joukkuepeliä eikä kaveria jätetä.

Kaikkien mestareiden taidokasta panosta tarvitaan, jotta maali syntyy ja homma toimii – päivästä, viikosta ja Kurren kohdalla jo vuosikymmenestä toiseen. Kurre on KOAlle nimittäin kuin mitä muuan legendaariset Kenny Dalglish, Kevin Keegan tai Steven Gerrard ovat olleet Liverpoolille – peruskalliota. Luottopelaajia, joiden kautta peli pyöri näyttävästi ja pokaaleja palkintokaappiin kuskaten.

Lokakuussa 1990 KOAn pelivermeisiin sonnustaunut Kurre on nähnyt ratin takaa, kuinka paperiset ajokirjat ovat muuttuneet digitaalisiin. Pitkän työuran aikana pääkaupunkiseutua on tullut ajettua koko Anfield-stadionin leveydeltä, päädystä päätyyn. Nyt aamuvuorosta nauttivaa Kurrea voi moikata Helsingin keskustan kaduilla, joissa kuljettaminen vaatii malttia, taitoa ja vain kokemuksen tuomaa pelisilmää – sitä samaa, mitä Liverpoolin nykyjoukkuekin faneillensa illasta toiseen tarjoilee Mohamed Salahin ja Roberto Firminon johdolla.