Tiedätkö tunteen, kun kaikki vaan toimii? Teet mitä tahansa ja hommat luonnistuvat ja kaikki ovat tyytyväisiä. Me tiedämme, kun saamme tätä täällä päivittäin seurata. Meillä onkin ilo esitellä Saana Kulluvaara. Todellinen hyvän meiningin moottorimme. Harvoin meinaa tapaat yhtä ulospäinsuuntautunutta ihmistä kuin Saana.

Liekö kauniin hymyn ja silmäkulmassa tuikkivan pilkkeen takana maantieteellinen cocktail, jossa on hitunen espoolaisuutta, palanen Lapin taikaa, sopiva sylillinen kieroa savolaisuutta sekä annos Korso Cityä. Mene ja tiedä, mutta minne Saana Alepan Kauppakassi -kuljetuksiaan viekään, on ostoskassin vastaanottaja tavallista tyytyväisempi.

Tämä neiti ei ole koskaan jäänyt kiinni muusta kuin suustaan, hersyvää juttua riittää – aina on kuulemma aikaa kysellä kuulumiset. Ja jos puhe sivuaa sanallakaan ”mageita” autoja, on Saana elementissään. Tarina kertoo nimittäin, ettei neidin autossa ole koskaan nähty murun murua tai maalipinnassa likaa 15 minuuttia pidempään. Menopelin – työpakun tai oman auton – pitää olla tip-top ja vimosen päälle. Liikunnallinen monitaituri taitaa arjessa myös niin kaakelialtaissa tehtävät delfiinikäännökset kuin parkettilattioilla suoritettavat tiikerihypyt. Eli, kun haluat hymyä päivääsi, käy tekemässä Kauppakassi-tilaus – valloittava Saana porhaltaa luoksesi pääkaupunkiseudulla etenkin iltasaikaan.