Työpaikat

Meillä viihdytään. Korkea työnteon motiivi on ammattilaisuutemme tae. Innostava työilmapiiri ja hyvät suhteet asiakkaisiimme luovat työarkeemme positiivisen vireen. Töissä saa olla kivaa.

Arvostamme työntekoa. Tykkäämme siitä ja se näkyy meistä.
Olemme haluttu ja pidetty työnantaja, joka pitää hyvää huolta kuljettajistaan. Olemme iloisia, että Kilon Osuus-Auton työasun pukee ylle alamme osaavimpia kuljettajia. Meidät ajaa tien päälle asiakkaittemme tyytyväisyys. Haluamme olla luottamuksen arvoinen kuljetuskumppani. Joka päivä. Jokaisella kuljetuskäynnillä. Asenne ratkaisee – ja tässä olemme hyviä.

Lue lisää, tutustu tarkemmin ja poimi hyödyllisiä oppeja elintarvikkeiden kuljetusmääräyksistä ja periaatteista osoitteessa www.kylmaketju.fi.

Haku päällä. Olemme sinusta kiinnostuneita.
Haemme jatkuvasti päteviä ja motivoituneita kuljettajia. Mikäli sinulla on vähintään BC-kortti ja haluat hypätä Kilon Osuus-Auton ratin taakse, ota rohkeasti meihin yhteyttä niin keskustellaan lisää. Tule ja vahvista joukkoamme.

Täytä rekrytointilomake, poikkea toimistollamme tai pirauta.

Rekrytointilomakkeeseen»

Kauden kuski valokeilassa

IMG_1728

“I'm an Englishman in New York…”, laulaa Sting, mutta Jesse Lehto laulaa ratin takana ”Maali, maali, maali se on, maali se on hunajata, hunajata, hunajata mulle…” Tyttöystävän perässä jommalta kummalta puolelta jokkee Espooseen saapunut Jesse on TPS:n miehiä ja KOA:n tuoreimpia vahvistuksia.

Menopeliksi on siunaantunut mieluinen ja ”sporttinen” pakettiauto (aiemmin Jesse meinaa kurvaili Etelä-Suomen valtateillä yhdistelmärekalla), jolla Jesse kuljettaa Alepan Kauppakassi-toimituksia Kartanonkoskelta ympäri pääkaupunkiseutua.

Ulospäinsuuntautunut ja viimeisen päälle herrasmies pitää työilmapiiristään sekä etenkin siitä, että kuljetuksia kotiovelle viedessään saa tavata niin taaperoita kuin mummoja ja vaareja – saa ajaa, olla tien päällä sekä nähdä mukavia ihmisiä. Vapaa-ajalla Jesse on viihtynyt äärimmäisen hienon itsepuolustuslajin, Skandinavian Defendon parissa. Niin ja, minnekäs muualle sitä turkulainen hymysuu kesällä suuntaa kuin Ruissaloon ja Ruisrockiin. Ja loppuun pakollinen turkulaisvitsi: Mikä on turkulaisten ikioma soitin? Åboe.

Tutustu aiempiin kuskeihin »