Työpaikat

Meillä viihdytään. Korkea työnteon motiivi on ammattilaisuutemme tae. Innostava työilmapiiri ja hyvät suhteet asiakkaisiimme luovat työarkeemme positiivisen vireen. Töissä saa olla kivaa.

Arvostamme työntekoa. Tykkäämme siitä ja se näkyy meistä.
Olemme haluttu ja pidetty työnantaja, joka pitää hyvää huolta kuljettajistaan. Olemme iloisia, että Kilon Osuus-Auton työasun pukee ylle alamme osaavimpia kuljettajia. Meidät ajaa tien päälle asiakkaittemme tyytyväisyys. Haluamme olla luottamuksen arvoinen kuljetuskumppani. Joka päivä. Jokaisella kuljetuskäynnillä. Asenne ratkaisee – ja tässä olemme hyviä.

Lue lisää, tutustu tarkemmin ja poimi hyödyllisiä oppeja elintarvikkeiden kuljetusmääräyksistä ja periaatteista osoitteessa www.kylmaketju.fi.

Haku päällä. Olemme sinusta kiinnostuneita.
Haemme jatkuvasti päteviä ja motivoituneita kuljettajia. Mikäli sinulla on vähintään BC-kortti ja haluat hypätä Kilon Osuus-Auton ratin taakse, ota rohkeasti meihin yhteyttä niin keskustellaan lisää. Tule ja vahvista joukkoamme.

Täytä rekrytointilomake, poikkea toimistollamme tai pirauta.

Rekrytointilomakkeeseen»

Kauden kuski valokeilassa

timo-1000px

On kuljetuspäälliköitä ja on Timo Sorsa. Todellinen kymppipaikan pelaaja. Pelintekijä, joka ei jäädy missään tilanteessa.

Sorsa tunnetaan Kilon Osuus-Auton monipuolisena virtuoosina, joka tietää kesken yöunilta herätettyäänkin, mikä auto menee minnekin, kuka on puikoissa ja monelta kyyti on perillä. Täydellistä toimintaa.

Timo on kiistaton kapteeni, joka pyörittää niin vastustajia salibandykentällä kuin KOAn kuljetusrumbaa. Kainuulaisella varmuudella ja elämänasenteella – eli ilman hötkyilyä, silmät ja korvat valppaina. Eipä siis ihme, että kuljetuspäällikön tittelin lisäksi Timo kantaa treenatuilla harteillaan myös muita vakansseja. Muutamina mainittakoon työnjohdon yhteyshenkilö, kuljettajien rekrytointi, kuskien palkanlaskenta, työsuojelupäällikkö, liikenteestä vastaavasta ja ties mitä.

Ja jos asiakas pitää vakuuttaa, saa nelikymppinen Kajaanin kasvatti ja kolmen lapsen iskä pyynnön lähteä matkaan. Ja tästä riemusta KOA on saanut nauttia jo vuodesta 2005.
Tutustu aiempiin kuskeihin »