Työpaikat

Meillä viihdytään. Korkea työnteon motiivi on ammattilaisuutemme tae. Innostava työilmapiiri ja hyvät suhteet asiakkaisiimme luovat työarkeemme positiivisen vireen. Töissä saa olla kivaa.

Arvostamme työntekoa. Tykkäämme siitä ja se näkyy meistä.
Olemme haluttu ja pidetty työnantaja, joka pitää hyvää huolta kuljettajistaan. Olemme iloisia, että Kilon Osuus-Auton työasun pukee ylle alamme osaavimpia kuljettajia. Meidät ajaa tien päälle asiakkaittemme tyytyväisyys. Haluamme olla luottamuksen arvoinen kuljetuskumppani. Joka päivä. Jokaisella kuljetuskäynnillä. Asenne ratkaisee – ja tässä olemme hyviä.

Lue lisää, tutustu tarkemmin ja poimi hyödyllisiä oppeja elintarvikkeiden kuljetusmääräyksistä ja periaatteista osoitteessa www.kylmaketju.fi.

Haku päällä. Olemme sinusta kiinnostuneita.
Haemme jatkuvasti päteviä ja motivoituneita kuljettajia. Mikäli sinulla on vähintään BC-kortti ja haluat hypätä Kilon Osuus-Auton ratin taakse, ota rohkeasti meihin yhteyttä niin keskustellaan lisää. Tule ja vahvista joukkoamme.

Täytä rekrytointilomake, poikkea toimistollamme tai pirauta.

Rekrytointilomakkeeseen»

Kauden kuski valokeilassa

Liverpoolin tunnuslaulu, Gerry and The Pacemakersin “You'll Never Walk Alone” soi komeasti kuorma-auton nupissa ja Kurt-Håkan ”Kurre” Nyholm painaa vastustamattomasti eteenpäin. Liverpoolin intohimoisena fanina Kurre tietää, että myös kuljettaminen on joukkuepeliä eikä kaveria jätetä.

Kaikkien mestareiden taidokasta panosta tarvitaan, jotta maali syntyy ja homma toimii – päivästä, viikosta ja Kurren kohdalla jo vuosikymmenestä toiseen. Kurre on KOAlle nimittäin kuin mitä muuan legendaariset Kenny Dalglish, Kevin Keegan tai Steven Gerrard ovat olleet Liverpoolille – peruskalliota. Luottopelaajia, joiden kautta peli pyöri näyttävästi ja pokaaleja palkintokaappiin kuskaten.

Lokakuussa 1990 KOAn pelivermeisiin sonnustaunut Kurre on nähnyt ratin takaa, kuinka paperiset ajokirjat ovat muuttuneet digitaalisiin. Pitkän työuran aikana pääkaupunkiseutua on tullut ajettua koko Anfield-stadionin leveydeltä, päädystä päätyyn. Nyt aamuvuorosta nauttivaa Kurrea voi moikata Helsingin keskustan kaduilla, joissa kuljettaminen vaatii malttia, taitoa ja vain kokemuksen tuomaa pelisilmää – sitä samaa, mitä Liverpoolin nykyjoukkuekin faneillensa illasta toiseen tarjoilee Mohamed Salahin ja Roberto Firminon johdolla.
Tutustu aiempiin kuskeihin »