Työpaikat

Meillä viihdytään. Korkea työnteon motiivi on ammattilaisuutemme tae. Innostava työilmapiiri ja hyvät suhteet asiakkaisiimme luovat työarkeemme positiivisen vireen. Töissä saa olla kivaa.

Arvostamme työntekoa. Tykkäämme siitä ja se näkyy meistä.
Olemme haluttu ja pidetty työnantaja, joka pitää hyvää huolta kuljettajistaan. Olemme iloisia, että Kilon Osuus-Auton työasun pukee ylle alamme osaavimpia kuljettajia. Meidät ajaa tien päälle asiakkaittemme tyytyväisyys. Haluamme olla luottamuksen arvoinen kuljetuskumppani. Joka päivä. Jokaisella kuljetuskäynnillä. Asenne ratkaisee – ja tässä olemme hyviä.

Lue lisää, tutustu tarkemmin ja poimi hyödyllisiä oppeja elintarvikkeiden kuljetusmääräyksistä ja periaatteista osoitteessa www.kylmaketju.fi.

Haku päällä. Olemme sinusta kiinnostuneita.
Haemme jatkuvasti päteviä ja motivoituneita kuljettajia. Mikäli sinulla on vähintään BC-kortti ja haluat hypätä Kilon Osuus-Auton ratin taakse, ota rohkeasti meihin yhteyttä niin keskustellaan lisää. Tule ja vahvista joukkoamme.

Täytä rekrytointilomake, poikkea toimistollamme tai pirauta.

Rekrytointilomakkeeseen»

Kauden kuski valokeilassa

Legenda kertoo, että aina kun Helsinki-Lahti-moottoritietä korjataan, soitetaan ensimmäisenä Esa Meroselle. Tai jos tien varresta pitää kaataa vaaralliset puut, niin Esa evästää, mitkä kuuset ja männyt ovat eniten vinksallaan. Muutaman kerran on meinaa tienvarsimaisemaa tullut nupista haukan silmin silmäiltyä.

Lahdessa majaansa pitävä ja naapurista Orimattilasta aikanaan maailmalle lennähtänyt KOAn komein kuski Meronen on Kilon Osuus-Auton Lahden pään mestarismies, jolla on kunnia painaa menemään Lahti-Espoo-Lahti-väliä harvase päivä KOAn 32-metrisellä ”jättijunalla” – viikossa kilometrejä saattaa kertyä mittariin jopa 1 500 ja viiden vuoden KOA-taipaleella siten helposti yli 300 000 km. Wow!

Reitti ja pienikin kuoppa ovat siis lihasmuistissa ja Esan meno viilipyttymäisen komeaa – sekä tietenkin vastuullista, sillä jättijunan kyytiin kun mahtuu kerralla tavallista enemmän tavaraa. Ja voit muuten olla satavarma, että kotoasi löytyy jokin Merosen kuskaama päivittäistavara. Monesta asiasta innostuva ja positiivinen Esa jaksaa vilpittömästi uskoa, että vielä koittaa se päivä, jolloin Pelicans tuo Pojan kotiin.
Tutustu aiempiin kuskeihin »


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/8/koafi/public_html/wordpress/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405