Työpaikat

Meillä viihdytään. Korkea työnteon motiivi on ammattilaisuutemme tae. Innostava työilmapiiri ja hyvät suhteet asiakkaisiimme luovat työarkeemme positiivisen vireen. Töissä saa olla kivaa.

Arvostamme työntekoa. Tykkäämme siitä ja se näkyy meistä.
Olemme haluttu ja pidetty työnantaja, joka pitää hyvää huolta kuljettajistaan. Olemme iloisia, että Kilon Osuus-Auton työasun pukee ylle alamme osaavimpia kuljettajia. Meidät ajaa tien päälle asiakkaittemme tyytyväisyys. Haluamme olla luottamuksen arvoinen kuljetuskumppani. Joka päivä. Jokaisella kuljetuskäynnillä. Asenne ratkaisee – ja tässä olemme hyviä.

Lue lisää, tutustu tarkemmin ja poimi hyödyllisiä oppeja elintarvikkeiden kuljetusmääräyksistä ja periaatteista osoitteessa www.kylmaketju.fi.

Haku päällä. Olemme sinusta kiinnostuneita.
Haemme jatkuvasti päteviä ja motivoituneita kuljettajia. Mikäli sinulla on vähintään BC-kortti ja haluat hypätä Kilon Osuus-Auton ratin taakse, ota rohkeasti meihin yhteyttä niin keskustellaan lisää. Tule ja vahvista joukkoamme.

Täytä rekrytointilomake, poikkea toimistollamme tai pirauta.

Rekrytointilomakkeeseen»

Kauden kuski valokeilassa

Mies, joka ei hötkyile. Mies, josta paistaa työn tekemisen asenne, meininki ja nöyryys. Mies, joka on luotu kuljettamaan ja näyttämään mallia, kuinka säntillisesti hommat tehdään. Kertaakaan 9-vuotisen KOA-uransa aikana poissa ratin takaa olleen rautamies Arvo Laineen sanakirjasta ei löydy sanaa sairastaa. Se on korvattu sanoilla eiköhän mennä.

Pääasiallisesti yötä painava espoolaiskuski nauttii työstään – ja hommia on kuulemma tehty jo 14-vuotiaasta lähtien. Nyt ikää mittarissa viiskymmentä ja rapiat. Työt siis maistuvat ja tällä hetkellä Mercedeksen moduulirekka liikkuu Kilosta enimmäkseen Karjaa–Hanko-akselille. Tutuksi ovat tulleet myös Helsingin keskustan kaupat – ja jok’ikisessä tunnetaan Arvo.

KOAn tekee erityiseksi kuljetusfirmaksi moni hyvin hoidettu asia, mutta erityismaininnan Arvo antaa vimosen päälle olevasta kalustosta – tip-top-kuntoinen auto on Arvolle kunnia-asia. Huhu kertookin, että Laineen jälkeinen työvuoro on ns. haluttua kamaa!

Tutustu aiempiin kuskeihin »