Jesse Lehto

IMG_1728

“I’m an Englishman in New York…”, laulaa Sting, mutta Jesse Lehto laulaa ratin takana ”Maali, maali, maali se on, maali se on hunajata, hunajata, hunajata mulle…” Tyttöystävän perässä jommalta kummalta puolelta jokkee Espooseen saapunut Jesse on TPS:n miehiä ja KOA:n tuoreimpia vahvistuksia.

Menopeliksi on siunaantunut mieluinen ja ”sporttinen” pakettiauto (aiemmin Jesse meinaa kurvaili Etelä-Suomen valtateillä yhdistelmärekalla), jolla Jesse kuljettaa Alepan Kauppakassi-toimituksia Kartanonkoskelta ympäri pääkaupunkiseutua.

Ulospäinsuuntautunut ja viimeisen päälle herrasmies pitää työilmapiiristään sekä etenkin siitä, että kuljetuksia kotiovelle viedessään saa tavata niin taaperoita kuin mummoja ja vaareja – saa ajaa, olla tien päällä sekä nähdä mukavia ihmisiä. Vapaa-ajalla Jesse on viihtynyt äärimmäisen hienon itsepuolustuslajin, Skandinavian Defendon parissa. Niin ja, minnekäs muualle sitä turkulainen hymysuu kesällä suuntaa kuin Ruissaloon ja Ruisrockiin. Ja loppuun pakollinen turkulaisvitsi: Mikä on turkulaisten ikioma soitin? Åboe.

Posted in Kauden kuskit