Antti Peltoniemi

Vuonna 1987 tapahtui kaikkea merkittävää. Paitsi että maapallon väkiluku ylitti viiden miljardin rajan, turvavyön käyttö tuli pakolliseksi henkilöauton takapenkillä, perusti Antti Peltoniemi kuljetusliikkeen, starttasi rekkansa ja alkoi vääntämään raskaan kaluston menopelejä ihan tosissaan. Ammatikseen.

Sattumaa tai ei, samana vuonna pantiin alulle myös Kilon Osuus-Auto. Noista hetkistä on kulunut niin aikaa kuin tiellä vietettyjä kilometrejä. Mutta yksi asia ei ole muuttunut, Peltoniemen herran tinkimätön asenne täsmälliseen kuljettamiseen ja työnjohtamiseen.

Niin kellontarkka ja majesteettinen, että KOA ja Antti paiskasivat kättä yrityskauppojen kunniaksi viitisen vuotta sitten. Ja viime keväästä lähtien työnjohtajan ja edelleen tien päällä viihtyvän pitkän linjan Tuko-kuljetusten mestarin meriittilistaan raapustettiin KOA:n hallituksen puheenjohtajan titteli. KOA on hyvissä käsissä.

Tarina kertoo myös, ettei Espoossa asuvan kolmen lapsen isän kotipiha ole koskaan ollut talvella kinosten peittämä – Antti hoitaa lumityötkin just eikä melkein sekä upottaa pallon maaliin salibandyssä aina halutessaan.

Posted in Kauden kuskit